Gaziantep'te bir kişi, tartıştığı bina yöneticisinin odasına, hazırladığı el yapımı patlayıcıları attı. Olay, sabah karşı Şahinbey ilçesi Güneykent Mahallesi’nde meydana geldi. 85 daireli rezidansta yaşayan Uğur Y.'nin dairesinde gece elektrik kesildi.

Bunun üzerine kartına elektrik yüklemesi yapmak isteyen Uğur Y. ile ismi öğrenilemeyen bina yöneticisi arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından Uğur Y., saat 04.00 sıralarında yönetim ofisinin girişine, kendi hazırladığı 2 el yapımı patlayıcıyı attı.

Patlama sesini duyanların ihbarıyla bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 

6aaIP5W4tUaIjvRi-SzmTg

ÖLEN VEYA YARALANAN YOK

Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı olayda yönetim ofisinde ve bina girişinde hasar oluştu. Uğur Y.'nin dairesinde yapılan aramada da el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan materyaller ele geçirildi. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, yönetim ofisinde hasar meydana geldi. Çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen zanlı gözaltına alındı.

ZANLI GÖZALTINDA

Polis, rezidans yöneticisinin verdiği bilgi doğrultusunda Uğur Y.’yi gözaltına aldı. Çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen zanlının emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Y2sIbimWzEaWkWC1mQsIMg