SACHA BOEY İÇİN 30+5 MİLYON EURO İSTENİYOR

 Galatasaray 23 yaşındaki Fransız sağ beki Sacha Boey için Bayern Munih'le görüşme halinde. Alman ekibinin 15+5 milyon Euro bonus teklifi ilk aşamada kabul edilmedi. Önce teklifini 20'ye çıkartan Bayern ardından 25+5 milyon Euro'luk resmi teklifini kulübe iletti. Galatasaray'ın beklentisi 30+5 milyon Euro!

İzmitli gençler, 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşünde buluştu İzmitli gençler, 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşünde buluştu

RENNES'DEN 1.2 MİLYON'A GELMİŞTİ!

 Sacha Boey 2 sezon önce Rennes takımından 1.2 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti. Boey'un sözleşmesinde bir sonraki satıştan %15'lik pay 'Rennes alır' açıklaması bulunuyor. Sacha Boey 30 milyon Euro'ya transfer yaparsa Rennes'in kasasına da 4.5 milyon Euro gibi bir rakam girecek.

O İSİM SOARES!

cedric-soares-

 Galatasaray, sağ bek transferi için Beşiktaş’ın da gündeminde olan Arsenal’den Cedric Soares için harekete geçti. 32 yaşındaki Portekizli oyuncunun, İngiliz ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

cedric

 Güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olan Portekizli sağ bek, bu sezon Arsenal formasıyla 135 dakika süre aldı. Galatasaray'ın Soares dışında bazı sürpriz oyuncularla da görüşme halinde olduğu gelen iddialar arasında.