Sağlıklı ve lezzetli olmasıyla bilinen palamut, vücudumuza oldukça faydalı bir besin. Diyetlerde yoğun protein ve düşük kalori sebebiyle çoğunlukla başrolde oynuyor.

  ÖZELLİKLE DE BEYNİMİZE YARARLI

Genital estetik kadın sağlığında birçok probleme çözüm oluyor! Genital estetik kadın sağlığında birçok probleme çözüm oluyor!

İçerisindeki yoğun yağ asitleri beyne çokça faydalıdır. Konsantrasyonu arttırır, beraberinde unutkanlığa iyi gelir. Selenyum içeriği ile bağışıklık sistemi güçlendirici özelliktedir. 

PALAMUT-

VİTAMİN DEPOSU

Palamut balığının 100 gramı 20,16 gram protein, 15,07 gram yağ içermektedir. Palamut balığı; protein, folik asit, potasyum, fosfor, demir açısından zengin bir kaynaktır. Yağlı bir balık olan palamutun omega 3 yağ asidi içeriği yüksektir.

Omega-3 yağ asitleri, kalp sağlığını olumlu yönde etkileyebilir. Palamut tüketimi, kolesterol düzeylerini düzenleyebilir. Kolesterolü dengede tutmak her birey için basit olmayabilir. Ancak düzenli palamut tükettiğinizde değişim kaçınılmazdır.

Palamut gibi yağlı balıklar, cilt yaşlanması, kırışıklıklar ve diğer cilt sorunlarına karşı iyileştirici, koruyucu etkiler içerir. Omega-3 yağ asitleri, cilt hücrelerinin sağlığını ve esnekliğini artırır. Düzenli palamut tüketimi akne, sivilce gibi cilt problemlerinin önüne geçebilir.