Mezitli Belediye Başkanı Tuncer’den “Yasayı geri çek” çağrısı: “Bu yasa toplumumuzun vicdanını rahatsız etmektedir” Mezitli Belediye Başkanı Tuncer’den “Yasayı geri çek” çağrısı: “Bu yasa toplumumuzun vicdanını rahatsız etmektedir”

(MANİSA)- Yunusemre Belediyesi, TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerlerinin eserlerini 100. Yıl Meydanı’nda sergiledi. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban'ın da katıldığı sergi, 17 Mayıs Cuma gününe kadar gezilebilecek.

TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi’nde Yunusemre İlçe Halk Eğitim Merkezi’nde uzman eğitmenler tarafından eğitim alan kursiyerlerin eserleri, Yunusemre Belediyesi 100. Yıl Meydanı’nda sergilendi. Sergin açılışına, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, İlçe Halk Eğitim Müdürü Ayşen Oğuz, Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan, kursiyerler ve eğitmenler katıldı.

Kursiyerleri kutlayan Başkan Balaban, “TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi’nde takı tasarım, kaligrafi, amigrumi, soğuk seramik ve ahşap oyma gibi eserleri üreten kursiyerlerimizin değerli eserlerini belediyemiz önünde sergiliyoruz. Belediye olarak bu tür eserlerin ortaya çıkması adına çalışmalarımız sürecek. Tüm kursiyerlerimize böyle güzel eserleri sergiledikleri için teşekkür ediyorum ve vatandaşlarımızı 3 gün sergilenecek eserleri görmeye davet ediyoruz” dedi.

Sergi, 15 –17 Mayıs'ta 12.00 – 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

 

Kaynak: anka