Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Yaptığımız yatırım, hizmet ve projelerimizle Turgutlu’muzda belediyecilik nasıl yapılır gösteriyoruz. Tüm projelerimizle, çalışmalarımızla gurur duyuyoruz” dedi. 

Haftanın son mesai gününü sahada geçiren Başkan Akın, ilk olarak 14 milyon 506 bin TL’lik yatırımla yollarının komple yenilendiği ve prestij caddelerinin yapılacağı İstasyonaltı Mahallesi’nde son aşamaya gelinen çalışmaları yerinde inceledi. Turgutlar Mahallesi Gülbahçe ve Bağcılar sokaklarında yürütülen yol yenileme çalışmalarında da incelemelerde bulunan Akın, Camiönü kıraathanelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Akın, Albayrak Mahallesi’nde faaliyete başlamak için gün sayan, okul öncesi eğitim ve üç öğün beslenme programının ücretsiz verileceği Çocuk Kültür Sanat Merkezi projesinde incelemeler yaparak teknik ekipten süreç hakkında bilgi aldı. Akın ardından geçen haftalarda hizmete açılan Cuma Pazarı’nı, CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen ile birlikte ziyaret etti. 

CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma, Belediye Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Evren Erbaş, Turgutlu Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Esin Küçükler, Manavlar ve Sebzeciler Odası Başkanı Necati Gürkıvrak, Turgutlu Belediyesi Daire Müdürleri ve teknik ekip Çetin Akın’a incelemelerinde eşlik etti.

Turgutlu’ya kazandırılan projeler ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Akın, şunları kaydetti:

“Yaptığımız yatırım, hizmet ve projelerimizle Turgutlu’muzda belediyecilik nasıl yapılır gösteriyoruz. Her mahallemize, her sokağımıza aynı özeni ve hassasiyeti göstererek gerekli tüm çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra okul öncesi eğitim ile üç öğün beslenme programını ücretsiz verdiğimiz ve Mustafa Kemal Mahallemizin ardından ikincisini Albayrak Mahallemize kazandıracağımız Çocuk Kültür Sanat Merkezi gibi projelerimizle de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini yaşatıyoruz. Hayata geçirdiğimiz Cuma Pazarı projemiz sayesinde de esnafımızın ve hemşehrilerimizin yıllardır yaşadıkları sorunları ve mağduriyetleri sona erdirdik ve Turgutlu’muza yakışır pazar yerini biz yaptık. Tüm projelerimizle, çalışmalarımızla gurur duyuyoruz. Bundan sonra da aynı özenle, hassasiyetle ve şevkle güzel kentimiz Turgutlu ve hemşehrilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz.”


Kaynak: anka