ESRA NUR PERVAN

Dikili Belediye Başkanı Kırgöz: Yangının ilerlemesi durduruldu Dikili Belediye Başkanı Kırgöz: Yangının ilerlemesi durduruldu

(TRABZON) - Trabzon’da Gençlik Haftası etkinlikleri bugün Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı.  Trabzon Gençlik Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, bir hafta boyunca kutlama etkinliklerinin düzenleneceğini belirterek, Trabzonluları etkinliklere davet etti.

Trabzon’da Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı içine alan 15- 21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri bugün çelenk sunumuyla başladı. Programa Trabzon Gençlik Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Zeki Kurt, çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı. Programın ardından açıklamalarda bulunan Trabzon Gençlik Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, 19 Mayıs’ta tüm Trabzon halkını kutlamalara davet ederek, "Valiliğimizin himayelerinde inşallah çok da güzel bir kutlama programımız olacak. Bu kutlama programına da şimdiden bütün Trabzonlu hemşehrilerimizi davet ediyorum" dedi.

"BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZI ETKİNLİKLERİMİZE DAVET EDİYORUM"

Trabzon Gençlik Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bugün 15 Mayıs. 15- 21 Mayıs Gençlik Haftası biliyorsunuz. Her yıl kutlanıyor. Bu sene de bugün güzel bir katılım oldu. Eski Hükümet Konağı’ndan başladık. Buraya kadar yürüdük. Birçok okul katıldı. Yüzlerce öğrencilerimizle, sporcularımızla, milli sporcularımızla, gençlerimizle, gönüllü gençlerimizle katılım sağladık. Çok da güzel oldu. Burada da güzel bir çelenk sunumu gerçekleştirdik. Tabi Gençlik Haftası aslında geçtiğimiz haftadan beri bazı faaliyetleri başlattık ve devam ediyor, 21 Mayıs’a kadar da devam edecek. Birçok organizasyonlar var. Biz İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar Belediyesi birçok kamu kurum ve kuruluşlarının destekleriyle bunları birlikte yapıyoruz. Valiliğimizin himayelerinde inşallah çok da güzel bir kutlama programımız olacak. Bu kutlama programına da şimdiden bütün Trabzonlu hemşehrilerimiz davet ediyorum. Beşirli Spor Salonu’nda saat 10’da kutlama programımız olacak. 19 Mayıs günü, pazar günü çok güzel bir kutlama programı bana göre Türkiye'nin en özel programlarından biri olacak. Ben sizin kanalınızla, bütün vatandaşlarımızı da salonumuza davet gençlerimizi davet ediyorum. Orada çünkü İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarımızdan öğrenciler Büyükşehir Belediye Bandosu, şiirler, spor gösterileri aslında her şey var. Dolayısıyla gelmelerini özellikle istiyorum. Bunun yanında tabi 18 Mayıs’ta Büyükşehir Belediyesi’nin bir konseri var. Ganita'da yine Gençlik Haftası kapsamında 17 Mayıs’ta TRT'nin bir konseri var Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin salonunda, yine bizim spor faaliyetlerimiz, organizasyonlarımız var. Ben bütün gençlerimizi, sporcularımızı, vatandaşlarımızı etkinliklerimize katılmaya, etkinliklerimizi takip etmeye ediyorum."

 

Kaynak: anka