(BURSA) - Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, seçim döneminde açıkladığı ‘Osmangazi’nin Mahallelerine Kreş’ projesi kapsamında ilk kreşin Hamitler Mahallesi’nde inşa edileceğini açıkladı. 

31 Mart yerel seçimleri öncesinde açıkladığı beyannamede ilçenin birçok noktasına kreş inşa edeceklerini belirten Başkan Aydın, göreve gelmesinin ardından vaadini yerine getirmek amacıyla çalışmalara başladı. Çocuklara çağdaş ve nitelikli bir eğitim imkanı sunmanın önemine dikkati çeken Aydın, bu hedef kapsamında ilk kreşi Hamitler Mahallesi’nde inşa edeceklerini belirtti. 

OSMANGAZİ BELEDİYESİ'NİN 19 MAYIS ETKİNLİKLERİNDE EMRE KAYA VE BEYZA BAKIRCI SAHNE ALDI OSMANGAZİ BELEDİYESİ'NİN 19 MAYIS ETKİNLİKLERİNDE EMRE KAYA VE BEYZA BAKIRCI SAHNE ALDI

KREŞE "AYÇA AZAK" İSMİ VERİLECEK

Osmangazi Belediyesi mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konu hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Aydın, Hamitler Mahallesi’nde mülkiyeti belediyeye ait arazi üzerine hayata geçirilecek kreşin Metin Azak isimli hayırsever bir vatandaşın katkılarıyla yapılacağını duyurdu. Kreş için ilk kazmanın en kısa sürede vurulacağını dile getiren Aydın, kreşe hayırsever vatandaşın vefat eden kızının ismi olan Ayça Azak adının verileceğini açıkladı. Aydın, kreşin 80 çocuğa eğitim verebilecek kapasitede oluşturulacağını da dile getirdi.   

 

 



Kaynak: anka