Marmara Bölgesi'nde yarın ve pazar günü kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor.ANKARA (İGFA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonuna ilişkin hava tahmin raporunu yayımladı. 

TTB BAŞKANI FİNCANCI: ONLARIN SAĞLIĞI PİYASALAŞTIRAN, İNSANI YOK SAYAN, NESNELEŞTİREN VE BİZİ DE DEĞERSİZLEŞTİREN POLİTİKALARINA KARŞI SÖZÜMÜZÜ SÖYLEMEMİZİ ENGELLEMEK İSTİYORLAR TTB BAŞKANI FİNCANCI: ONLARIN SAĞLIĞI PİYASALAŞTIRAN, İNSANI YOK SAYAN, NESNELEŞTİREN VE BİZİ DE DEĞERSİZLEŞTİREN POLİTİKALARINA KARŞI SÖZÜMÜZÜ SÖYLEMEMİZİ ENGELLEMEK İSTİYORLAR

Buna göre, 18 Kasım Cumartesi sabah saatlerinden itibaren bölge genelinde rüzgarların kuzey ve kuzeybatı yönlerden fırtına (50-70 km/saat), 19 Kasım Pazar günü ise sabah saatlerinde itibaren kuvvetli fırtına (70-90 km/saat) doğusunda yer yer tam fırtına (90-110 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Açıklamada, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.