Belediye başkan adayları yerel seçim projelerini hazırlamaya devam ediyor. AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerini Haliç Kongre Merkezi'nde vaatlerini anlatıyor.

KOBANİ DAVASINDA KARAR AÇIKLANDI HDP'Lİ SİYASETÇİLER HAPİS CEZALARINA ÇARPTIRILDI - 2 KOBANİ DAVASINDA KARAR AÇIKLANDI HDP'Lİ SİYASETÇİLER HAPİS CEZALARINA ÇARPTIRILDI - 2

Kurum'un açıklamaları şöyle:

Bugün hep birlikte İstanbul'un gelecek yüzyılını belirleyecek 2034'ün 2053'ün büyük adımlarını konuşacağız. Çözümsüzlüğü değil çözümü konuşacağız. Bugün hep birlikte 'Şimdi İstanbul zamanı diyeceğiz.'

İstanbul vizyonu ihmal edilmiş bu şehrin kötü gidişatını sonlandıracak duruştur. Özen gösterilmemiş mahallelerin sokakların özlediği vizyondur. İstanbul vizyonu en çok da halkın vizyonudur.

İstanbul trafiği 10 yılın sonunda geri dönmemek üzere son bulacak.

Mevcut 328 km metro hattını 2029'a kadar 650 km'ye çıkaracağız. 2034'te de 1004 km'ye ulaştıracağız. İstanbul'daki iki yakaya iki tünel projesi yapıyoruz.

Yolculuk süresi 64 dakikadan 39 dakikaya düşecek.

Silivri'ye metrobüs geliyor.

5 yılda 250 bin kişilik otopark, deprem toplanma alanı olarak da kullanılacak.

İspark'ın hali ortada, evinin önüne park edenlerden para almasına rağmen zarar ediyor. Kendi evinini önüne park eden vatandaşlardan hiçbir şekilde para almayacağız.

İspark tarifelerinde yüzde 25 indirime gideceğiz.

Taksi sorununu tamamen çözeceğiz, merkezi taksi sistemi getireceğiz.

Editör: Balcan Hande