(GİRESUN) - İş insanı Süleyman Yaraman, Giresun Belediyesi’ne araç bağışında bulundu. Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, "Dayanışma içerisinde olduğumuzda başaramayacağımız hiçbir iş yoktur" dedi.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYREK, 19 MAYIS KUTLAMALARINA KATILDI MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYREK, 19 MAYIS KUTLAMALARINA KATILDI

Giresun iş dünyasının önde gelen firmalarından Yaramanlar Yapı İnşaat Malzeme Akaryakıt Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş. sahiplerinden Süleyman Yaraman, Giresun Belediyesi’ne araç bağışladı. Bu çerçevede, Giresun Belediyesi’nin araç parkına çift kabin 2023 model bir transit kamyonet kazandırıldı.

Atatürk Meydanı’nda yapılan araç tanıtımında konuşan Başkan Köse, şunları söyledi:

“Bu anlamlı destek, belediyemizin hizmetlerini daha etkin bir şekilde sunmasına olanak tanıyacak. Eksik olan araç parkımız daha da güçlenecektir. Bu destek için Yaramanlar ailesine ve Süleyman Yaraman Ağabey'imize çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Bizler Giresunlu olarak dayanışma içerisinde olduğumuzda başaramayacağımız hiçbir iş yoktur. Mali açıdan güç durumda bulunan belediyemize destek çağrımıza verilen bu olumlu cevaplar bizleri mutlu ediyor. Bu desteklerin devam edeceğine inanıyorum.”

Yaraman ise her zaman Giresun ve Giresunluların yanında olduklarını belirterek, Başkan Köse’ye görevinde başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Köse, “Bu araç Süleyman Yaraman tarafından hibe edilmiştir” yazısını  aracın her iki tarafına da yapıştırdı.

Kaynak: anka