Hakan Ural, yaptığı yorumlarla günlerdir sosyal medyanın gündeminde. İran-İsrail analizlerinden sonra eleştirilen Hakan Ural, kendi programında çok sert ifadeler kullandı. Sinirlerine hakim olamayan Ural, Özgür Demirtaş'a sert çıkarken Bahçeli'ye dair söylediği detayla da dikkat çekti.

İran-İsrail gerilimi yaşandığı sırada ekranda olan Hakan Ural analiz yapınca dalga konusu oldu.

"BAHÇELİ BANA DEDİ Kİ..."

Ural kendisine gelen eleştiriler sonrası çıldırdı. Kanal D'de açıklama yapan Ural önce Özgür Demirtaş'a hakaret etti.

Hakan Ural, sosyal medyada kendisine yönelik eleştirilere ve ekonomist Özgür Demirtaş’a yanıt vererek "Cumhurbaşkanı manşet olmuyor, ben oluyorum. Ekonomi uzmanı, sen nasıl bir gerizekalısın..." dedi.

"VEKİLLİK BEKLENTİM YOK"

Ural devamında ise "Sayın Devlet Bahçeli bana 'Sana saldıranlar senin nişanendir' der" diyerek dikkat çekti.

Ural konuşmasında iddialı bir ifadede bulunarak "Siyasi beklentim varmış da olmamış. Oğlum benim yediğim önümde yemediğim arkamda. Benim vekillik beklentim yok. Hayatımdan memnunum" dedi.

Hakan Ural ayrıca "Siyasete MHP’den girerim…" diyerek de dikkat çekti.

Ural, sözlerinin devamında "Siyaset yapacak olsam mecbur kalsam MHP'den yaparım, dibine kadar" dedi.

PARLAMENTO MUHABİRLERİ DERNEĞİ'NİN 60’NCI YILI KUTLANDI PARLAMENTO MUHABİRLERİ DERNEĞİ'NİN 60’NCI YILI KUTLANDI

"HER ŞEY PAHALI"

İran’ın İsrail’i bombalamaya başladığı saatlerde Haber Global kanalında savaşı yorumlayan isim Hakan Ural olmuştu. Ural’ın “Bir akıl var, var ama. Kurguluyor oynuyor, kurguluyor oynuyor” sözleri sosyal medyada çok konuşuldu.

Ekonomi ile ilgili ise yine aynı yayında Hakan Ural, iki porsiyon dönere 1370 TL ödediğini belirterek yaşadığı şaşkınlığı anlatmış ve "Her şey çok pahalı abi" demişti.

Söz konusu videonun Twitter'da gündem olmasının ardından ise ekonomist Özgür Demirtaş, Hakan Ural'ın pahalılık eleştirisini, geri vites yapmak anlamına gelen "R" harfiyle yanıtlamış ve gündem olmuştu.

Editör: Balcan Hande