Transfer Haberleri

Transfer haberleri ve güncel Transfer gelişmeleri, Transfer ile ilgili tüm video, Transfer fotoğrafları ve Transfer haberleri Çağın Gazetesi sitemizde


Spor

PSG, Fransız sağ bek oyuncusunun peşini bırakmıyor!

Spor

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde radarında olan o futbolcuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Spor

Sakatlıklardan dolayı takım oyunu oluşturmakta zorlanan Okan Buruk, transfer istedi. Ndombele'den yeterli katkı alınamayınca 10 numara için transfer atağına geçildi.

Spor

Almanya Bundesliga ekiplerinden olan Dortmund'da bir devir kapanıyor. Marco Reus 12 yıllık görevini noktalıyor.

Spor

Ocak ayı transferlerinin gündeme gelmesiyle birlikte gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Türk devleri Krasso için karşı karşıya geliyor!

Spor

Son performansı oldukça beğeni toplayan Semih Kılıçsoy için bu hafta teklif gelebilir. 4 maçta 5 gol 1 asist üreten yıldız...

Spor

Real Madrid forması giyen Arda Güler, sakatlığını atlattıktan sonra formasına kavuşmuştu. Ekibinde yeni yeni süre almaya başlayan milli futbolcuyla ilgili...

Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertlilerin transfer gündemiyle alakalı konuları değerlendirdi. Krunic ve Savic transferlerini değerlendiren Koç, taraftara net mesajlar verdi.

Spor

Ara transfer döneminin yakınlaşmasıyla birlikte Fenerbahçe'de flaş ayrılıklar bekleniyor! Beklentileri karşılayamayan oyuncu hangi takıma transfer edilecek?

Spor

FIFA'nın verdiği ceza sonrası CAS'a başvuran Samsunspor'un cezası onandı.