Özgür Özel Haberleri

Özgür Özel haberleri ve güncel Özgür Özel gelişmeleri, Özgür Özel ile ilgili tüm video, Özgür Özel fotoğrafları ve Özgür Özel haberleri Çağın Gazetesi sitemizde


Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin detaylarını canlı yayında açıkladı.

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi TBMM’de ziyaret etti.

Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, salı günü (yarın) Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek.

Gündem

Medya ‘boş koltuğu’ tartışırken Özel’den Erdoğan’a dikkat çeken bir teklif de sunuldu.

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere AK Parti binasına geldi.

Politika

CHP lideri Özgür Özel, Taksim'de 1 Mayıs kutlamasını engellemek için Saraçhane'de kurulan polis barikatı için "İşçi sınıfına adeta Çin Seddi...

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yayınladığı videolu mesaj ile 1 Mayıs'ı kutladı.

Politika

Özgür Özel ile görüştüğünü aktaran gazeteci Şaban Sevinç, "Arapça tabelalar sökülmeyecek. Ancak genel olarak CHP’li belediyeler Türkçe ve Arapça ayırmadan...

Politika

CHP’li belediye başkanlarının, Özgür Özel’den, yatırımların önünün açılması için Erdoğan’ı ikna etmesini istediği ileri sürüldü.

Politika

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir TV programının canlı yayınında konuştu.

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi İlkbahar oturumu için gittiği Strasbourg'da bir dizi görüşmeler yaptı.

Politika

CHP'de grup başkanvekilliği için yapılan seçim sonuçlandı. Seçimi, 66 oy ile CHP Ankara Milletvekili Murat Emir kazandı.