Gazze Haberleri

Gazze haberleri ve güncel Gazze gelişmeleri, Gazze ile ilgili tüm video, Gazze fotoğrafları ve Gazze haberleri Çağın Gazetesi sitemizde


Dünya

İsrail’in saldırılarını sürdürdüğü Gazze’de yetersiz beslenme ve susuzluk nedeniyle can kayıpları artarken Deyr El Balah kentinde yüzlerce kişi dağıtılan yardımlarla...

Dünya

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Gazze sahiline insani yardım ulaştırmak amacıyla kurmayı planladığı geçici limanın inşasının 60 günü bulabileceğini açıkladı.

Dünya

Cameron, Gazze Şeridi’ne yardım götürmek için planlanan deniz koridorunun bütünüyle başlamasının aylar süreceğini söyledi.

Dünya

Filistinlilere yardım götüren uçaklardan indirilen paraşütlerden bazıları açılmayınca kutular insanların üzerine düştü. Çok sayıda ölü ve yarı olduğu öğrenildi.

Dünya

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Güney Kıbrıs üzerinden Gazze’ye deniz yoluyla insani yardım koridoru oluşturulacağını duyurdu.

Dünya

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi’nde hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 30 bin 800’e, yaralananların sayısı ise 72...

Dünya

İsrail'in abluka altına aldığı ve saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde açlık ve susuzluktan ölenlerin sayısı 20'ye yükseldi.

Dünya

İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 97 Filistinlinin hayatını kaybetmesi sonucu 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı...

Dünya

İsrail'in 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana Gazze'de yaptığı saldırılarda 13 bin 430 çocuk yaşamını yitirdi.

Dünya

Gazze Sağlık Bakanlığı, Birleşmiş Milletler'e (BM) acilen harekete geçilmesi yönünde çağrıda bulundu.

Dünya

Gazze Sağlık Bakanlığı, İsrail ordusunun 7 Ekim 2023 tarihinde başlattığı saldırılarla ilgili kan donduran bilgiyi paylaştı.

Dünya

İsrail, yardım almak için bekleyen Gazzelileri vurdu. 70'ten fazla kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor.