Ankara Haberleri

Ankara haberleri ve güncel Ankara gelişmeleri, Ankara ile ilgili tüm video, Ankara fotoğrafları ve Ankara haberleri Çağın Gazetesi sitemizde


Gündem

Ankara'da Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi tarafından yapılan operasyonda tütün ürünü ürettiği tespit edilen 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı....

Gündem

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Erdoğan'ın davetiyle Ankara'ya geliyor. Steinmeier, Erdoğan’ın yanı sıra Özel ve Yavaş'la da görüşecek.

Gündem

Ankara merkezli çikolata üreticisi Patiswiss, sosyal medyada yaşanan bir 'küflü çikolata' paylaşımı sonucunda büyük bir krizle karşı karşıya kaldı.

Politika

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara mitinginde konuştu.

Politika

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Ankara Adayı Mansur Yavaş, SÖZCÜ Televizyonu'nda Özel Röportaj programında yerel seçimle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yaşam

Ankara’da karşıdan karşıya doğru yürüyen yerel sanatçı Metin Çelik, belediye otobüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Gündem

Ankara Emniyet Müdürlüğü, pazar günü yapılacak olan MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı sebebiyle trafiğe kapatılacak yolları açıkladı.

Gündem
Gündem

Ankara'da suikaste uğrayarak hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in babası Musa Ateş vefat etti.

Eğitim

Ankara’da güvenlik ve terörle mücadele ana gündem maddeli önemli bir toplantı gerçekleşti.

Gündem

Erdoğan'ın eski metin yazarı Aydın Ünal, “Ankara’daki tablo, kamuoyuna pompalanan algıdan çok farklı” diye yazdı.

Gündem

Ankara’da 18 yaşından küçük 2 çocuk, minibüse silahlı saldırıda bulundu.