RAFET ÖZTÜRK 

CHP, Amasya’nın Taşova ilçesinde 44 yıl sonra belediye başkanlığını kazandı. Taşova Belediye Başkanı seçilen Ömer Özalp mazbatasını aldı. Özalp, "Eksik kalan hizmetleri biz tamamlayacağız. Biz daha güzellerini yapmaya talibiz" dedi.

31 Mart'ta yapılan yerel seçimelrde Taşova'da 44 yıl sonra CHP'den Belediye Başkanı seçilen Ömer Özalp mazbatasını aldı. Özalp, kazanılan zaferi mazbata töreninden sonra Taşova Belediyesi binası önünde kutladı. Taşova Belediyesi’nin önünde vatandaşlarla birlikte dua eden Belediye Başkanı Özalp, "İlçemizde 10 yıldır Belediye Başkanlığı yapan başkanımı Bayram Öztürk’e yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Biz hiç eleştirel muhalefetlik yapmadık. Hep önerilerle geldik. Eksik kalan hizmetleri biz tamamlayacağız. Biz daha güzellerini yapmaya talibiz. Takıldığımız her yerde birlikte istişareler yapabilecek bir başkanımızdır" dedi.

Muğla Milas’ta orman yangını Muğla Milas’ta orman yangını

AKP'li eski Belediye Başkanı Bayram Öztürk de "Sevinmek en doğal hakkınızdır, üzülmek benim için geçerli değildir. Taşova’yı belli bir mesafeye getirdik. Bizim bıraktığımız noktada yeni başkanımızı bundan sonra yapacaklarında destekleme noktasında mükellefiz doğru yaptığı sürece. Taşova’da kim taş üstüne taş koyuyorsa Allah ondan razı olsun. Biz onun yanındayız" dedi.

CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, Taşova Belediye Başkanı Ömer Özalp’ı tebrik etti.

Kaynak: anka