CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, “İznik’te bir tekstil atölyesindeyiz, kadınlara buluştuk. Belediye'nin kreşini tatil etmişler. Bütün Bursa’daki kamu kurumlarını neredeyse tatil ettikleri gibi. Bütün personeli zorla mitinge götürdükleri için çocuklar da anneleriyle iş yerine gelmek zorunda kalmış” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bursa mitingine katıldı. CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa’nın İznik ilçesindeki bir tekstil atölyesini ziyaret etti. Altaca, burada şunları söyledi:

TURİST REHBERLERİ VE SEYAHAT ACENTELRİNE İLİŞKİN DÜZENLEMELERİ İÇEREN KANUN  RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI TURİST REHBERLERİ VE SEYAHAT ACENTELRİNE İLİŞKİN DÜZENLEMELERİ İÇEREN KANUN RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

“İznik’te bir tekstil atölyesindeyiz, kadınlara buluştuk. Bugün belediyenin kreşini tatil etmişler, bütün Bursa’daki kamu kurumlarını neredeyse tatil ettikleri gibi. Bütün personeli zorla mitinge götürdükleri için çocuklar da anneleriyle iş yerine gelmek zorunda kalmış.”

Kaynak: anka