MUSTAFA USTA

(SİNOP) - CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, 2’si hekim 4 kişinin hayatını kaybettiği kazanın yaşandığı Sinop-Boyabat yolunda açıklama yaptı. Hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileyen Karadeniz,  “Çok üzgünüz. Vatandaşlarımız özellikle bu dönemde çok dikkatli olsun” dedi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop-Boyabat yolunda meydana gelen ve ikisi doktor dört kişinin hayatını kaybettiği, iki kişinin de yaralandığı kaza yerine gitti. Karadeniz, burada şu açıklamayı yaptı:

“Çok üzgünüz”

“Bu sabah Sinop - Boyabat yolunda elim bir trafik kazası yaşandı. Sağlık çalışanlarımız araçlarıyla Boyabat'a göreve giderken, iki doktorumuz ve bir şoförümüz vefat etti. Bir doktorumuz da şu an yoğun bakımda. Diğer aracımız da İstanbul'dan gelen bir araç. Onlar da 2 kişiler. Biri vefat etti, diğeri hastanede. Çok üzgünüz. Vatandaşlarımız özellikle bu dönemde çok dikkatli olsun. Başımız sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Diyecek fazla bir söz yok. Bütün vatandaşlarımıza dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum" dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize ziyareti öncesi Deniz Kuvvetleri Komutanlığı muharip gemi görevlendirdi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize ziyareti öncesi Deniz Kuvvetleri Komutanlığı muharip gemi görevlendirdi

 

Kaynak: anka