Kentin birçok noktasında eş zamanlı yol yapım çalışmalarını sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Yol Yapım ve Bakım ekipleri, Efeler’de bozuk yolları onarıyor, gerekli noktalara sıcak asfalt seriyor. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi, diğer ilçelerde olduğu gibi Efeler ilçesinde de yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Adnan Menderes Bulvarı’nda başlatılan çalışmalar da tamamlandı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından asfalt serimi ile yaya geçidi, logo ve yol çizgi çalışmalarının tamamlanmasıyla yol 32 saat gibi kısa bir sürede vatandaşların hizmetine sunuldu. 

Kent genelinde eş zamanlı çalışmaların süreceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ‘‘Hizmet odaklı sosyal belediyecilik anlayışımız ile yol yapım ve yenileme çalışmalarımıza kentimiz genelinde eş zamanlı olarak devam ediyoruz. Ekiplerimizin planlı ve hızlı çalışmalarıyla yollarımızı vatandaşlarımız için daha konforlu ve güvenli hale getiriyoruz. Vatandaşlarımızın en iyiyi hak ettiğini bilerek yatırımlarımızı sürdüreceğiz’’ dedi.

Kaynak: anka