Seçim çalışmaları kapsamında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret eden Uşak Belediye Başkanı Adayı Özkan Yalım ziyaret esnasında "Ankara'da yönetilen sistemle biz de Uşak'ı yöneteceğiz özellikle de son günlerde Ankara'da geçim sıkıntısı çeken tüm emekli vatandaşlarımıza verilen desteği, biz de örnek alıp Uşak'ta asgari ücretten düşük maaş alan tüm emeklilerimize, dul ve yetim aylığı alanlar da dahil, ihtiyaç sahiplerine Belediye Başkanlığımız sürecinde aylık 1000 TL ekonomik destek ve reçete karşılığı aylık 400 TL ilaç desteği vereceğiz" dedi.

Seçim ve destek çalışmaları kapsamında, Cumhuriyet Halk Partisi Uşak İl Başkanı Sevinç Yazgan, Uşak Belediye Başkanı Adayı Özkan Yalım ve beraberindeki heyet Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti. Sosyal Belediyecilik anlayışında Türkiye’de dikkat çeken projeye imza atan Mansur Yavaş, Özkan Yalım’ın Uşak Belediye Başkanı olması durumunda işbirliği protokolü yapacaklarını belirtti.

"ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ FAZLASIYLA UŞAK İÇİN VERECEĞİZ"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş şunları söyledi:

“Sevgili Uşaklılar tarhananın başkenti Uşaklılar, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İnşallah Özkan Başkanımla güzel bir iş birliği protokolü yapmak suretiyle Uşak'ı gereken desteği vereceğiz. Özkan Başkanımın güzel projeleri var. Biz de benzerlerini zaten Ankara'da uyguluyoruz. İnşallah Uşak halkı yaşadığı kentten keyif alan konforlu bir hayat yaşayacak bizler de elimizden gelen desteği fazlasıyla vereceğiz. Başkanım zaten tecrübeli bir başkan, siyasette de tecrübeli, çok güzel hizmetler edeceğine inancım tamdır. Hayırlı uğurlu olsun.

"DÜŞÜK ÜCRET ALAN EMEKLİLERİMİZE EKONOMİK DESTEK VERECEĞİZ’’

Uşak Belediye Başkanı Adayı Özkan Yalım şu şekilde konuştu:

"Ankara'da yönetilen sistemle biz de Uşak'ı yöneteceğiz özellikle de son günlerde Ankara'da geçim sıkıntısı çeken tüm emekli vatandaşlarımıza verilen desteği, biz de örnek alıp Uşak'ta asgari ücretten düşük maaş alan tüm emeklilerimize, dul ve yetim aylığı alanlar da dahil, ihtiyaç sahiplerine Belediye Başkanlığımız sürecinde aylık 1000 TL ekonomik destek ve reçete karşılığı aylık 400 TL ilaç desteği vereceğiz, sizlerin önderliğinde biz bu projelerimizle vatandaşımızla birlikte kol kola belediyemizi yöneteceğiz, Uşak’ımıza hayırlı olsun."

 

 

Kaynak: anka