İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde: Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik 15 İlde düzenlenen “NARKOGÜÇ-49” operasyonlarında 1 ton 110 Kg Uyuşturucu Madde ele geçirildi. 214 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı yakalandı” açıklamasını yaptı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde: Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik 15 İlde düzenlenen “NARKOGÜÇ-49” operasyonlarına ilişkin sosyal medya hesabından bu sabah açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya'nın açıklaması şöyle:

“Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde: Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik 15 İlde düzenlenen “NARKOGÜÇ-49” operasyonlarında 1 ton 110 Kg Uyuşturucu Madde ele geçirildi. 214 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı yakalandı.

Operasyonu gerçekleştiren Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızı, Kahraman Jandarmamızı ve Gümrük Muhafaza ekiplerimizi tebrik ediyorum.

Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek.”

 

Kaynak: anka